Rätt bra helg ändå

I skrivandes stund sitter jag kl. 05.41 på ett tåg till Örebro från Götebrog påväg till skolan. Har dygnat för att vara säker på att inte missa tåget. Var tvungen att åka nu på mondag morgon då alla tåg hem igår var slutsålda. Klagar inte så mycket egentligen då det gav mig några fler timmar med Adam och det är väldigt mörkt och mysigt att åka tåg nu. Åkte ner i fredags och jag förstår inte hur det kan göra så ont att inte träffa en person på nästan 2 veckor? Känns som en evighet vissa dagar, och så går ju tiden så väldigt fort när jag väl får träffa honom. Men så kan det vara, nu gäller det bara att hålla ut till nästa gång!
 
Helgen har givit en hel del skoj ändå. I fredags snålåkte jag med min syster och hennes kille ner till Gbg då tågbiljetterna var väldigt dyra och när de ändå skulle åka ner själva så var det ju inga större problem. Kvällen var väldigt chill och spenderades med mys och en pokémonpromenix, 10/10.
 
Lördagen åkte vi in till Happy Vegan då ingen av oss vart där än och GISSES vilken affär! De hade så mycket samt smakprover vilket jag och Adam utnytjade till max. Dock köpte vi bara varsin violifeost + att jag köpte en Vego-choklad för att Adam aldrig smakat den och den är supergod så jag tvingade honom. Efter det tog vi en sväng förbi slottskogen då den låg så sära och letade några fler pokemons och drog en spontarare in på Naturhistoriska museét som ligger där. Det är väldigt kul att ha en kille som gillar museéum då dom är bäst. När vi kom ut gick vi en liten runda till i slottskogen sen åkte vi hem, mötte upp Hael, gick till ica och köpte lite grejer och gjorde egen pizza! Har nämligen aldrig ätit en inbakt pizza så vi gjorde en sådan och en "vanlig" och de blev supergoda, speciellt den inbakade. Det är något jag kommer göra igen.
 
 
Efter pizzan låg vi och dog i matkoma en stund innan vi drog till Hops och inväntade Almina. Vi köpte lite alkoholiga drycker (som jag senare tror jag kan ha var allergisk/överkänslig för :/) och hade jättetrevligt. Under kvällens gång kom det in lite fler vänner och vi blev ett rätt stort gäng tillslut och hade skitkul. Fick även en gratis shot, heja. 
 
Söndagen var bara extremt seg och spenderades mestadels i sängen då gårdagen blev liiiiiite mycket. Som ovannämt så tror jag att jag kan ha vart känslig för det som drickan innehöll (väntar fortfarande på brev ifrån min docktor om diagnos för detta) för jag mådde så extremt dåligt och jag brukar aldrig bli så dålig? Det eller så hade jag väl en sån dag bara, vem vet. 
Estetiska nudlar
 
För att knappt sovit alls så är jag förvånadsvärt pigg vilken förvånar mig lite. Har även väldigt ont i magen, den typ krampar, så får se hur jag mår när jag kommer till Örebro, vill ju helst skippa denna skoldag då vi inte kommer göra något riktigt viktigt. Vi få väl se hur det blir. 
Allmänt, vardag | | Kommentera |

Onsdag är ett nej

Att skolan börjat har inte givit mig mycket allt. Kändes som att det alrig hade vart lov när man träffade alla, kändes typ som at en helg hade gått. Ganska skönt men lite skumt. I helgen var det pride och releasefest. Missasde båda pga migrän + extrem jävla ångest som bara kom när jag vaknade, det var mindre kul. Men man kan ju inte vara med på allt kul, är nästan inte med på nått kul alls pga ångest. Blä.
 
Har övningskört väldigt mycket de senaste dagarna också, och det har gått väldigt bra! Snart är det där jädrans kortet mitt. Soon.
 
Osäker på om det blir någon skola för mig imorrn då jag har en lektion som inte kommer vara särkilt viktigt samt inga av mina närmaste vänner kommer vara där vilket jag inte är så vida bekväm med. Har bara en lektion då min klass ska iväg på hajk. Jag hade gärna följt med på den men kan inte pga av vad jag ska göra på Onsdag. Fan för onsdag. Den dagen ska jag bege mig till sjukhuset för att få en kamera nerstucken i halsen som jag sen ska svälja ner i magen. 
 
1. Jag har fobi för sjukhus och vill helst ringa och säga att jag inte längre vill
 
2. Att behöva ha nått petande i halsen som jag sedan medvetet ska svälja ner för att sedan ha en doktor röra runt med den och efter det dra upp den igen ger mig så mycket rysningar att jag vill ringa och säga att jag inte längre vill
 
Jag ska alltså (äntligen) få min gastrostopi. Har haft magkatarr i i ca 1,5 år nu och vi ska kolla upp om det verkligen är magkatarr eller något annat. Är skitglad att jag ska få kolla upp det men jag har väldigt dålig erfarenhet av svensk sjukvård så jag är rädd och smått förberädd på att året igen få svaret "Vi vet inte va som är fel, du kan gå hem". Är det så lägger jag mig ner i en pöl av mina egna tårar. Är trött på att inte kunna gå typ en dag utan att ta magkattarsmedicin som oftast funkar för att ens kunna lämna mitt hus utan att dö. Är rädd att jag delvis vet vad det kan ha vart som startat allt. Jag är en väldigt stressad person och har sedan kanske 7an haft problem med stress, skulle uppskatta om det var det som var problemet. Men jag tror tyvärr att det är mitt eget fel med min anorexi, bullemi samt massa andra ätstörningar. Skulle inte ens bli förvånad om det är det som förstört min mage. Vill bara att det ska bli ordnat så jag slipper köpa massa magkatarrsmedicin om det inte är det som är problemet. 
 
Nåväl, ska väl försöka ignorera onsdag så länge som jag kan. Nu ska jag och pappa sparka igång en väldigt gammal dator och kolla om mina gamla spel såsom alla (legit alla som skapats) Pettson och findus spel, nobbe, fem myror är fler än fyra elefanter och några fler går att spela på den. Hoppas det, då vet jag var jag gör imorrn. Kanske åker förbi Caisas jobb och tar en fika eller nått. Får se. 
Allmänt | | Kommentera |

Livet flög förbi

Juste, jag har en blogg. Har många gånger tänkt på att blogga men det har verkligen inte hänt så mycket varje dag att jag haft något att skriva om samt att jag mest hade klagat på min, nu fd., chef. Men något ska vi nog kunna plita ihop
 
Juni
Har typ skrivit det viktigaste här på bloggen redan 
 
Juli
Juli började väldigt bra (detta kan bli ostigt), jag blev tillsammans med den bästa personen jag någonsin lärt känna. Han är typ allt jag behöver just nu och han är så fin på så många sätt. Adam, du är ett riktigt kap!
 
Var väldigt mycket i Gbg under juli, var där i princip jämt då jag inte jobbade. Blev några übermysiga och trevliga fester samt nya bekantskaper och jag är väldigt glad att jag, typ, lärt känna sånna najs personer. Att i princip alla är veganer eller Lakto-ovo vegetarianer gör ju inte ont någonstans. NER MED KÖTTNORMEN!
 
 
Bokade en tid för att få en ny stor tatuering som jag är jättepepp på!
 
Har spelat massa Pokémon.
 
Åkte även till London sista veckan i juli och det var finfint det! Älskar verkligen London och kan vara där hur mycket som helst. Fick även träffa våra familjevänner Lorraine och Steve varav Steve jag inte träffat sen jag var ca. 8 kanske? Var väldigt trevligt. Att de äger 4 fluffiga katter och 2 små söta hundar gjorde ju inte ont alls, var så mysigt så! Men det bästa med hela resan var ju varför vi åkte dit, Harry Potter utställningen på Warner Bro's <3 Den var då sjukt vävla bra och jag hade så svårt att inte gråta av lycka och hela jag skakade så mycket så i princip alla bilder jag tog är lite småsuddiga, bra där. Men jag älskar verkligen Harry Potter och allt där till så det är lite charm i suddigheten. Det enda dåliga med resan var att jag började må väldigt dåligt igen. Kunde knappt se mig själv i spegeln utan att vilja gråta och att då lämna hotellet för att göra saker i en skitstor stad med massor av människor var otroligt jobbigt för mig. Grät tillochmed när jag var i camden...Blä för kroppsångest och panik. 
 
Augusti
Första veckan i Augusti skulle jag åkt med min kör till en ö som heter Iona och ligger utanför Skottland, men så blev det tyvärr inte. Jag mådde helt enkelt för dåligt för att åka iväg så långt och bli avskuren från omvärlden och inte ha någon att prata med om jag skulle bryta ihop. Kunde inte heller få tillbaka mina pengar för resan då psykisk sjukdom inte räknas som anledning nog, vilket jag tycker det borde för fan vad det förstör. Lika hemskt som både influensa och magsjuka. 
 
Åkte istället till Adam och var där i 1,5-2 veckor ish. Räknade inte så noga, men det var inte länge nog alls.Mådde dock bättre psykist av att åka dit, han är lite som en medicin. Hade min första "riktiga" utekväll under denna vistelse så Per bjöd mig på en 6a tequila som slank ner väldigt lätt och slog rätt hårt, det var rätt kul. Men farligt mina barn, så akta er!
Jävlar va smexiga vi var här, självklart nyktra
 
Jobbade 1/4 dagar jag borde jobbat under förra veckan men var tvungen att sjukanmäla mig både pga migrän och ångest då jag inte klara av min chef eller att egentligen vara bland folk. Sa även upp mig så nu är jag arbetslös, yay. 
 
Skrivigt lite musik som blivit rätt bra, vilket dämpar ångesten inför arkon nästa läsår.
 
Har spelar ännu mer Pokémon.
 
Drog en spontanare till Stockholm för att möta upp Adam och några till som skulle åka och se Matt corby, Adam åkte dock med för att han fick bussbiljetten av en sjuk kompis så jag fick bli sällslapsdam. Tanken var att jag skulle åkt hem sent den kvällen men vi åkte till hans farmor och blev kvar över natten. Dagen därpå besökte vi en finfin musikaffär och jag blev jättekär i ett piano. Så om någon vill sponsra mig med 43000:- är jag villig att ta emot dem!
________________________
 
Nu sitter jag här och bara inväntar morgonen, är lite rädd, ångestfylld och något mer jag inte kan sätta fingret på. Menmen, nu är det dag, sista året...Fyfan låt mig slippa. 
 
 
Allmänt, Foto | | Kommentera |
Upp